Siirry suoraan sisältöön

Tietoa meistä

Vihreän siirtymän myötävaikuttaja

3Flash Finland on suomalainen aurinkosähköpuistojen ja vetyhankkeiden kehittäjä, jonka tavoitteena on edistää uusiutuvan energian käyttöönottoa ja puhdasta siirtymää Suomessa. Meillä on yli 15 vuoden kokemus edistyksellisistä aurinkovoimajärjestelmistä ja vastuullisesta hankekehityksestä.

Uusiutuvan energian teknologiat kehittyvät valtavin harppauksin. Aurinkosähkö ja tuulivoima ovat tärkeimmät energianlähteet tulevissa sovelluksissa vihreän vedyn ja synteettisen polttoaineen tuotannossa. Pelkkä teknologia ei kuitenkaan vie meitä maaliin, vaan tarvitsemme myös tekniskaupallisesti kantavia innovaatioita ja rohkeaa ajattelua.

3Flash Finland toimii vahvasti asiakkuuden ehdoilla ja pyrkii hyödyntämään uusia ja innovatiivisia ratkaisuja asiakkaidemme etua vaalien. Teemme tiivistä yhteistyötä vuorovaikutteisesti ja läpinäkyvästi kumppaneidemme ja paikallisten asukkaiden, järjestöjen ja yhteisöjen kanssa.

Sitoutuminen, vastuullisuus, luottamus ja ymmärrys ovat vahvoja ajureitamme:
ne edistävät ja auttavat meitä menestymään ja ratkaisemaan yhteiset haasteemme paremman elinympäristömme ja hyvinvointimme puolesta.